Készen Állunk A Tavaszi Szezonra!

Stábunk tovább erősödött, három új edzővel bővült a csapat!

unnamed.jpg
 

Mindamellett, hogy a már hónapok/évek óta fedélzeten lévő edzők rengetek munkát befektetve képzik magukat, hogy napról napra mégjobb edzők legyenek, az akadémia még magasabb fokozatra kapcsolt!

Két állandó tagként köszönthetjük immáron új, brazil edzőinket!

Felipe Matost (a képen bal oldalon), akit már bizonyára sokan ismertek, hiszen ő irányítja a Szent Pál Akadémia felnőtt “A” csapatát is, most mélyebb belátást nyerhet az utánpótlás nevelés munkájába. Selmeci György mellett szakmai vezetőként segíti munkánkat, emellett nagy figyelemmel követi az ifjúság fejlődését is, hiszen cél, hogy előb-utóbb lehetőséget kapjanak a felnőtt csapatokban is, akár nálunk, akár magasabb szinten. (Mondjuk egy Internél, a Serie A-ban biztosan nem lenne rossz játszani :D ) Felipe egyénként Brazíliában született és nőtt fel, játszott többek között Sao Pauloban, edzőként pedig jelenleg a Ferencvárost, a Dalnoki akadémiát, és mostmár minket is erősít! Mind szakmailag, mind mentalitásban fontos eleme a gépezetnek, és zászlóvivője klubmodellünk, klubfilozófiánk közös kialakításának!

Roni Robeiro da Silva (a képen jobb oldalon) szintén Brazíliából jött, rengeteg helyen rengeteg tapasztalatot gyűjtött. Futballozott Brazíliában, Dubaiban, Macedóniában, Izraelben, Ausztriában és Magyarországon is. Jelenleg is aktív, a Ferencváros futsal csapatát erősíti, illetve tagja a magyar Minifoci válogatottnak is, akikkel két éve Euróba bajnoki 3. helyezért ért el! 2002-ben költözött Magyarországra, azóta magyar állampolgár is lett, magyar hölgy férje, 4 gyermek apukája, egyszeres nagypapa! :)
Edzői munkássága 5 éve tart, jelenleg a Dalnoki akadémia edzője, hozzánk Felipe kérésére érkezett, az U11-es korosztályt képzi majd a legmagasabb szinten.

Végül, de semmiképp sem utolsó sorban a múlt hétvégén megérkezett hozzánk Gianluca Chierici, az INTER központjából! Két gyermek édesapja, edző és költő is egyben! Aki esetleg tud olaszul, ITT el tud olvasni egy interjút a hamarosan kiadásra kerülő kilencedik könyvéről.

Edzői munkásságát 2015-ben kezdte az INTERnél, az U10-es csapatánál. 2017-ben megszerezte az UEFA “B” licenszét. Rendkívül pozitív, nyitott személyiség, hamar kedvence lesz a gyerekeknek! Már most biztosak vagyunk benne, hogy szakértelme, és türelmessége nagyon fontos eleme lesz mind a gyerekek, mind az edzők fejlődésének.

Összegezve mindezt, kijelenthetjük, hogy a fejlődés töretlen, sőt egyre gyorsabb! Mi már nagyon várjuk a tavaszt, az új meccseket, az új kihívásokat, és a rengeteg örömöt, amit a sport és a közösség okoz!

Forza INTER Academy! hajrá Szent Pál!

 
Erdélyi Barnabás