Dosa Gyozo_Inter Academy Camp Budapest-48.jpg

Eddz egész évben az INTER csapatában!

Akár igazolástól, klubtól függetlenül is.

A 2019/2020-es szezonban KÉT MÓDON is csatlakozhatsz a magyarországi INTERhez!


1. Külön képzés

Azokat várjuk akik szeretnének az INTER metódikájával, edzőivel folyamatosan fejlődni és szintet lépni. Mindenkinek nyitva áll a lehetőség, a részvételhez nem kötelező leigazolni az Inter Academy Szent Pál FC -be.

  • Az edzéseket az INTER Academy Szent Pál Milánóban képzett magyar, brazil és olasz edzői tartják minden héten.

  • A rendszeres alkalmak Budapesten 16:00 óra utáni időpontokban kerülnek megrendezésre 2019 szeptemberétől. A pontos időpontokat és a helyszínt igyekszünk a résztvevőkhöz igazítani.

  • Külön kapusoknak szoló edzést is indítunk.

  • Az érdeklődőknek tartott nyílt edzésen lesz lehetősége megtapasztalni, hogy miben más egy Inter Academy edzés.

Azt “Érdekel” gombra kattintva jelezheti érdeklődését, mely nem jár kötelezettséggel. Augusztus első hetében várhat tőlünk üzenetet a nyílt napról és a további információkról.


Időben, távolságban nem elérhető számodra a budapesti helyszín, de érdekelne a külön képzés? Jelentkezz akkor is bátran, így az első leszel akit értesítünk ha a közeledben indul Külön képzés

2. Leigazolás az egyesületbe

  • Az Inter Academy magyarországi partnere az Szent Pál Akadémia - Hit Sportegyesület. Egyesületünk csapataiban minden nap az INTER metódusa és az olasz edzőnk felügyelete, szakmai irányítása alatt folyik a munka.

  • Korosztályaink: U7, U8-9, U10-11, U12-13, U14-15, U16-17

  • Hetente 3 edzés, 14:00-16:00 között a BKV pályán (Budapest, Sport u. 2, 1087)


Idén 20 éves a Szent Pál Akadémia Fc!

Ezt kell tudnod rólunk mindenképp:

Csapatunk, a Szent Pál Akadémia Fc 1999-ben alakult. Ezidő alatt felnőtt “A” csapatunk a BLSZ IV-ből indulva egészen a BLSZ I-ig jutott, majd az MLSZ versenyrendszer átszervezésekor a BLSZ II-ben kapott helyet, jelenleg is itt szerepel.

2018 áprilisától pedig szakmai együttműködés kezdődött az FC Internazionale Milanoval! A projekt neve INTER Academy, melynek hatására folyamatosan nő a csapatnál játszó gyerekek száma, ami jelenleg országosan mintegy 250 főt számlál. Budapesten kívül Debrecenben és Salgótarjánban tartunk képzéseket az Inter metódusa alapján, a tervek szerint a helyszínek száma hamarosan tovább nő! :)

Az egyesület küldetésének tekinti, hogy támogassa a magyar tehetségeket, illetve lehetőséget kínáljon a fejlődésre a fiatal magyar labdarúgóknak, hogy minél magasabb szintre eljussanak, miközben erkölcsileg, emberileg is minőségivé válnak! Olyan játékosokat szeretnénk felnevelni, akik a pályán, és magánéletben egyaránt példamutatóak, és mintájukat sokan követhetik.

Azt is nagyon fontosnak tartjuk, hogy ezeknek a fiataloknak nyugodt, családias légkört, “pornográf tartalmaktól mentes öltözőt” biztosítva, erős erkölcsi értékrendre, tiszta beszédre tanítsuk őket.

Dosa Gyozo_Inter Academy Camp Budapest-24.jpg

A játékosokkal való kapcsolattartás ma már nem korlátozódik az öltöző falai közé.
A játékosoknak érezniük kell, hogy értük vagyunk, és az edzőknek kellőképpen elhivatottnak kell lenniük, hogy ezt meg tudják valósítani!
Példamutatóan kell beszélniük, viselkedniük, képviselve a keresztény értékrendet!

2018 szeptemberétől az Interrel való szerződés alapján 1 vagy 2 olasz edző folyamatosan Budapesten tartózkodik a szezon folyamán. A gyerekekkel megfelelő végzettséggel rendelkező edzőink foglalkoznak, akiknek az olasz edzők rendszeresen továbbképzéseket tartanak, valamint az ő irányításukkal zajlanak az edzések, felügyelik a szakmai stáb munkáját, és javaslatokat tesznek a működésünkkel kapcsolatban.

Az egységes szakmai program bevezetése 2019 januárjától valósul meg. Az egymásra épülés megjelenésével, olyan szisztémával szeretnénk felkészíteni az ifjú labdarúgókat, amelyből a felnőtt csapatunk számára értékes játékosok is, és az akadémiai képzésbe bekerülni képes egyének is kikerülhetnek.

A 2019/2020-as szezonban pedig bevezetésre kerül a személyre szabott, egyéni képzési terv, amelyet  a tehetséges játékosoknál speciális képzés is kiegészít.