Legyen az Ön gyermeke is az INTER Academy Szent Pál FC játékosa!

 

konkrét Leigazolási vagy átigazolás szándék esetén:

Más egyesületben még nem igazolt játékosok számára:
Kérjük jelentkezzen az alábbi "1. Jelentkezés, és adategyeztetés" pontban található módon.

Átigazolás más egyesületben igazolt játékosok számára:
Amennyiben szeretnél átigazolni és / vagy lehetőség szerint akár már addig is velünk edzeni akkor kérjük szintén jelentkezz az alábbi "1. Jelentkezés, és adategyeztetés" pontban található módon.


ÉRDEKLŐDÉS esetén:

Amennyiben szeretne próbaedzésre jönni, kérjük szintén jelentkezzen az alábbi "1. Jelentkezés, és adategyeztetés" pontban található módon, és a megjegyzés rovatnál jelezze próbaedzési szándékát.

 

1. Jelentkezés, és adategyeztetés

Amennyiben szeretne az egyesületünkhöz játékosként csatlakozni, gyermekét hozzánk beíratni, kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési ívet! Kérjük figyeljen az adatok pontos megadására!

Jelentkezése után értesítjük, hogy milyen további lépésekre van szükség, illetve tájékoztatjuk, hogy mikor tud egy próbaedzésen részt venni a korosztályos csapatunknál.

Amennyiben pozitív döntés születik, és Ön, és az egyesület is a leigazolás / átigazolás mellett dönt akkor a következő lépésben az ehhez szükséges adminisztráció lépéseit találja.

2. Leigazolási dokumentumok kitöltése, és visszaküldése

Ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni gyermeke leigazolásának folyamatát szükségünk van a következő 5 dokumentumra. A dokumentumokra kattintva le tudja tölteni a szükséges fileokat. Kérjük az alábbiakat:

 

1. Szülői Nyilatkozatot kitöltve, aláírva arról, hogy gyermeke NEM játszott korábban egyesületben

2. Igazolási kérelem lapot kitöltve, aláírva

3. Születési anyakönyvi kivonat másolatát (fénymásolva / bescannelve/jól láthatóan befotózva)

4. Gyermeke útlevelének vagy személyi igazolványának (ez esetben mindkét oldalas) másolatára (fénymásolva / bescannelve / jól láthatóan befotózva) (diák igazolvány nem megfelelő sajnos)

5. Friss fotó gyermekéről világos háttérrel! ("Személyigazolvány kép" jellegű, nem egész alakos) 


Ezeket a dokumentumokat várjuk online módon feltöltve, vagy postai kézbesítéssel az egyesület címére.
Időszakosan személyes átvételre is lehetőség van. Erről előre, külön értesítjük.

Postai ÚTON

SZPA-HSE
1103 Budapest, Gyömrői út 69. 


 
 

3. Befizetés, és csatlakozás az edzésekhez

A próbaedzésen való részvétel ingyenes, de ahhoz hogy rendszeres résztvevője lehessen Ön, vagy gyermeke az edzéseknek, szükséges az első havi sportolói hozzájárulás elutalása, befizetése. Ezzel a lépéssel, a leigazolás/átigazolás végére érve, az egyesületünk játékosává vált! 

A leigazolást/átigazolást az Magyar Labdarúgó Szövetségnél intézzük. Emailben jelzünk az eljárás sikerességéről, illetve a sportolói hozzájárulás befizetésének részleteiről is tájékoztatjuk.

Köszönjük jelentkezését!

Szent Pál Akadémia - HSE Futball Szakosztály