2018/2019 szezon

Beszámoló és támogatási lehetőség az INTER Academy Szent Pál - Hungary utánpótlás csapatai számára

Képernyőfotó 2018-11-09 - 17.31.19.jpg
 

Az együttműködésről

A Szent Pál Akadémia-HSE az olasz INTER Milan FC-vel kötött szakmai szerződés alapján végzi munkáját 2018 áprilisa óta. A mintegy 100 gyermekről a létszám 250 főre duzzadt: Budapesten jelenleg több, mint 150 , Debrecenben 70, és Salgótarjánban 30 gyermek futballozik aktívan az utánpótlás csapatainkban. Az INTER egy edzőjének állandó jelenlétével folyik a szakmai munka, így a gyermekek egy új stílusú edzésszemlélet során fejlődhetnek.


Új fejezet, új szezon

Az U7, U9, U11 és U13-as korosztályú gyermekek az OTP Bank Bozsik-Programban, illetve az U13-as csapatunk még a Budapesten indult Kölyök Ligában is részt vesz. Az U15 és U19-es csapataink a budapesti bajnokságban szerpelnek. Ezen felül futsal bajnokságokon, tornákon is indulunk.

A csapataink egységes megjelenése érdekében sportolóinknak eredeti NIKE INTER Academy mezgarnitúrát vásároltunk (mez, nadrág, sportszár), melyek átadásra kerültek. 

Jelenleg 150-nél több fiatal labdarúgó játszik hat különböző korcsoportban, akik heti három alkalommal edzenek. 7 edzőnk munkáját az INTER Academy révén az olasz edző segíti.

Edzőink igyekeznek folyamatosan részt venni az akutálisan itt tartozkodó olasz edző képzésein. 2018. szeptemberében pedig lehetőségük nyílt elutazni a milánói edzői továbbképzésre.

A nyár során játékosaink részt vettek az első INTER Academy Táborban a budapesti FTC Utánpótlás Centrumban.


Az INTER Academy projektnek köszönhetően az egyesület és az iskola közössége a bolti NIKE árakhoz képest 30-50%-kal csökkentett áron juthat hozzá az INTER Academy Szent Pál logóval ellátott eredeti termékekhez!

Claudio Brambilla és Csire András a szakosztály vezetője

 DCIM\100GOPRO\G0081705.

Bepillantás az edzésekre

 

2018 október-, novemberében Claudio Brambilla az INTER Academy olasz edzője heti 1-1 edzést tartott az U15-ös csapattal bezárólag minden korosztályunknál.

 

Mérföldkövek az INTER Academy Szent Pál-Hungary életében

 • 2018 Március
  Elindult az INTER Academy projekt Magyarországon. Részletek a tudás átadási megállapodásról. Létrejött az Inter Academy Szent Pál-Hungary. Luigi Mainolfi vezetésével elkezdődtek az edzések a Szent Pál Akadémiánál az INTER metodikája alapján.

 • 2018 Május
  Egyeztetéseket követően a Huszár Gál Diák Sportegyesület labdarúgó szakosztálya átigazolt a Szent Pál Akadémia - HIT Sportegyesületéhez (SZPA-HSE), így az Inter Aademy részévé vált. A salgótarjáni Uzoni Péter Általános Iskola és Gimnázium tanulói csatlakoztak az Inter Academy Szent Pál-Hungaryhez.

 • 2018 Június
  Luigi Mainolfi az INTER olasz edzője tartott edzést Debrecenben, Salgótarjánban is.

 • 2018 Június
  Sikeresen lezajlott az első nyári INTER Academy Tábor a budapesti FTC Utánpótlás Centrumban, 120 fő részvételével. Az ország minden tájáról, külföldről is érkeztek játékosok.

 • 2018 Augusztus
  Lezárult a játékosok átigazolása az SZPA-HSE-be. Így a budapesti 100 játékos, az új budapesti, és vidéki igazolásokkal 250 főre gyarapodott.

 • 2018 Szeptember
  Edzőink egyhetes képzésre utaztak Milánóba. Luigi Mainolfit egy másik olasz edző, Claudio Brambilla váltotta.

 • 2018 November
  Claudio Brambilla az INTER olasz edzője tartott edzést Debrecenben, Salgótarjánban.

 • 2018 December

  TAO Felajánlások határideje


Miként támogathatja az INTER Academy fejlődését?


 

Vállalkozók:

Amennyiben Ön vállalkozó vagy ismeretségében  vannak olyan cégvezetők, akik szimpatizálnak a Szent Pál Akadémia-HSE-ben folyó futball programmal, úgy most lehetőség nyílik a társasági adóból a helyi sportprogram úgynevezett “TAO támogatására”.

A „TAO támogatási rendszer” különböző sportegyesületek társasági adóból történő közvetlen támogatását teszi lehetővé. Ennek keretében minden nyereséges, társasági adót fizető magyar vállalkozás adhat támogatást, a fizetendő társasági adójának maximum 70%-áig.

Ez a támogatási forma az 1%-os felajánláshoz hasonlóan nem jelent plusz költséget a cégeknek, sőt megéri támogatni, hiszen azok a vállalkozások, amelyek élnek a támogatás lehetőségével, társasági adókedvezményt, továbbá – kisebb mértékű – adóalap kedvezményt is kapnak.

Az idei évben az SZPA-HSE által beadott sportfejlesztési szakmai programunkban szeretnénk még több, minőségi eszközt, pályát biztosítani az Egyesület színeiben játszó gyermekek részére.

A sportszakmai célok sikeres megvalósításának érdekében szeretnénk kérni a munkánkat ilyen formában is támogatni szándékozó vállalkozásokat, kérjük ajánlják fel számunkra a „TAO-támogatásukat”!

Támogatással kapcsolatos további információért a Szent Pál Akadémia-HSE elnöksége felé üzenetet is küldhet: