Olaszország. Olasz trénerek. Magyar gyerekek!

AVAGY ELSŐ ALKALOMMAL VESZÜNK RÉSZT AZ INTER ACADEMY PLAYERS INTERNSHIP PROGRAMBAN!

Számtalan előnye van annak, hogy INTER Academy vagyunk. És ez nem is csak az edzőkre, a szakmai stábra érvényes. Az FC Internazionale lehetőséget biztosít minden akadémiája számára, így a mi számunkra is, hogy minden évben egy csapatot Milánóba küldjön.

Ebben a szezonban először mi is csatlakoztunk ehhez, és 14 játékosunk most kint is van Milánóban négy edzőnkkel együtt.

HOGY MIÉRT JÓ EZ?

Több érvünk is van rá, egyik jobb, mint a másik, de sorrendet most mégsem állítanánk fel, inkább csak elmondjuk, hogy fog kinézni a srácok utazása! Amellett ugyanis, hogy játéktudásban rengeteget fejlődhetnek az Inter Academy központi, olasz edzőinek segítségével, bepillantást nyernek az egész klub működésébe, átérezhetik a hangulatot, és megismerik Milánót.

roadtomilan.jpg

A PROGRAM

Péntek reggel küldöttjeink elindultak Olaszország felé. Két kisbusszal indultak útnak, hogy aztán Szlovénián át estére Milánóban kössenek ki.

Hőseink másnap (a cikk írásának napján) az Inter edzőközpontjában kezdtek, ahol először találkoztak a helyi edzőkkel. Ezután 16:00-ra a San Sirohoz siettek, majd élőben nézték meg az Inter-Parma összecsapást. Sajnos a csapat elmulasztotta a lehetőséget, hogy a Serie A élére álljon vissza, ugyanis, ahogyan a Juventus, úgy az Inter is döntetlent ért el, így továbbra is egy pont hátrányban maradt. Ennek ellenére csapatunk minden tagja számára egy nagyszerű élmény volt a hangulat és maga a mérkőzés.

Vasárnap délelőtt az U16-os Inter-Chievo összecsapást nézik meg élőben, délután pedig körbenéznek Milánóban. Egy kis városnézés senkinek sem árt! :)

Hétfő: edzés, majd edzőmeccs ahol a helyi Lombardina 09 lesz az ellenfél.

Kedd: edzés, majd látogatás az Inter HQ-ba, ahol megnézhetik az Inter trófea gyűjteményét, és megismerkednek az Inter stábjával.

Szerda: edzés, majd az U15-ös Inter-Monza mérkőzés megtekintése

Csütörtökön mindez után egy meglepetés eseményen vesznek részt a srácok, majd fantasztikus élményekkel gazdagodva indulás haza!


Természetesen a képeket addig is folyamatosan közzétesszük, a gyerekeknek és az edzőknek pedig kellemes és hasznos időtöltést kívánunk!


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, HOGY SEMMI FONTOS DOLOGRÓL NE MARADJ LE!

Adataid bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek, és semmi tolakodó, vagy teljesen más témát érintő értesítést nem fogunk küldeni neked.

Erdélyi Barnabás