2018/2019 szezon

Beszámoló és támogatási lehetőség a debreceni INTER Academy Szent Pál - Hungary utánpótlás csapatáról

Képernyőfotó 2018-11-09 - 17.31.19.jpg
 

Az együttműködésről

A Huszár Gál Diák Sportegyesület labdarúgó szakosztálya 2018-ban átigazolt a Szent Pál Akadémia - Hit Sportegyesületéhez (SZPA-HSE) ezáltal az INTER Academy Szent Pál - Hungary részévé vált.

Az együttműködés Horváth András a Hit Gyülekezete Oktatási főigazgatójának kezdeményezésére, a Huszár Gál Gimnázium igazgatójának Donka Péternek a teljes támogatásával jöhetett létre.

Az átigazolást a szülők is egyöntetűen támogatták, miután 2018. nyarán Luigi Mainolfi bemutató edzést és tájékoztatást tartott a projektről a Huszár Gál Gimnáziumban.


Új fejezet, új szezon

Az U7, U9, U11 és U13-as korosztályú gyermekek az OTP Bank Bozsik-Programban , a nagyobbak (U14) megyei, illetve futsal bajnokságokon immáron az INTER Acdemy Szent Pál neve alatt indulnak.

A csapataink egységes megjelenése érdekében sportolóinknak eredeti NIKE INTER Academy mezgarnitúrát vásároltunk (mez, nadrág, sportszár), melyek átadásra kerültek. 

Jelenleg 73 fiatal labdarúgó játszik öt különböző korcsoportban, akik heti három alkalommal edzenek. Öt edzőnk munkáját az INTER Academy budapesti és külföldi olasz edzői is segítik.

Edzőink igyekeznek folyamatosan részt venni az akutálisan itt tartozkodó olasz edző képzésein. 2018. szeptemberében pedig lehetőségük nyílt elutazni a milánói edzői továbbképzésre.

A nyár során játékosaink részt vettek az első INTER Academy Táborban a budapesti FTC Utánpótlás Centrumban. A Debrecenből érkező játékosok felár nélkül szállhattak meg a Fradi Hotelben.


Claudio Brambilla és Csire András a szakosztály vezetője

 DCIM\100GOPRO\G0081705.

Bepillantás az edzésekre

 

2018. november elején Claudio Brambilla az INTER Academy olasz edzője a helyi debreceni edzőkkel négy, külön korosztályra szabott edzést tartott.. (U7, U9, U11, U13-U14)

 

Mérföldkövek a debreceni INTER Academy együttműködésben

 • 2018 Március
  Elindul az INTER Academy projekt Magyarországon. Részletek a tudás átadási megállapodásról.

 • 2018 Május
  Egyeztetéseket követően a Huszár Gál Diák Sportegyesület labdarúgó szakosztálya átigazol a Szent Pál Akadémia - Hit Sportegyesületéhez (SZPA-HSE).

 • 2018 Június
  Luigi Mainolfi az INTER olasz edzője tartott edzést Debrecenben.

 • 2018 Június
  Az első nyári INTER Academy Tábor a budapesti FTC Utánpótlás Centrumban. A Debrecenből érkező játékosok felár nélkül szállhattak meg a Fradi Hotelben.

 • 2018 Augusztus
  Lezárult a játékosok átigazolása az SZPA-HSE-be.

 • 2018 Szeptember
  Edzőnk egyhetes képzésre utazott Milánóba.

 • 2018 November
  Claudio Brambilla az INTER olasz edzője tartott edzést Debrecenben.

 • 2018 December

  TAO Felajánlások határideje


Miként támogathatja a debreceni INTER Academy fejlődését?


 

Vállalkozók:

Amennyiben Ön vállalkozó vagy ismeretségében  vannak olyan cégvezetők, akik szimpatizálnak a Huszár Gál Gimnáziumban folyó futball programmal, úgy most lehetőség nyílik a társasági adóból a helyi sportprogram úgynevezett “TAO támogatására”.

A „TAO támogatási rendszer” különböző sportegyesületek társasági adóból történő közvetlen támogatását teszi lehetővé. Ennek keretében minden nyereséges, társasági adót fizető magyar vállalkozás adhat támogatást, a fizetendő társasági adójának maximum 70%-áig.

Ez a támogatási forma az 1%-os felajánláshoz hasonlóan nem jelent plusz költséget a cégeknek, sőt megéri támogatni, hiszen azok a vállalkozások, amelyek élnek a támogatás lehetőségével, társasági adókedvezményt, továbbá – kisebb mértékű – adóalap kedvezményt is kapnak.

Az idei évben az SZPA-HSE által beadott sportfejlesztési szakmai programunk kiegészítéseként, itt Debrecenben egy kiemelt fontosságú beruházást szeretnénk megvalósítani. 

Nevezetesen egy mellékhelyiségből és egy öltözőből álló konténert kívánunk megvásárolni és telepíteni a sportkomplexum területén, a műfüves pálya mellé. A beruházás célja, hogy a sportolóknak biztosítani tudjuk az edzésekhez szükséges megfelelő körülményeket.

A sportszakmai célok sikeres megvalósításának érdekében szeretnénk kérni - az iskolánk munkáját ilyen formában is támogatni szándékozó - vállalkozások „TAO-támogatását”.

Támogatással kapcsolatos további információ a Huszár Gál Gimnázium Gazdasági Osztályán kérhető vagy üzenetet is küldhet: