Sikeresen lezajlott az INTER Academy októberi nyílt napja!

INTER Academy Hungary Szent Pál Akadémia HSE Nyílt Nap

TÖBB VOLT, MINT NYÍLT NAP…

A mai nap nem pusztán nyílt nap volt. Valójában felmérés, próbajáték, felvételi is. Ugyanis ismeretes, hogy Novemberben elstartol az INTER Academy Talent Program, aminek egyik szerves része a külön képzési projekt, így a mai napon jól teljesítőknek lehetősége nyílik majd az elsők között részt venni a programban!


MI VOLT A MAI NAP PROGRAMJA?

A mai napon az előzetesen beregisztrált játékosok 9:00 és 9:30 között megérkeztek a pályára. Gyors helyszíni becsekkolás után, az edzőjükkel 9:30-kor felmentek a csapatok az öltözőkbe, ahol mindenki megkapta a nyílt napi felszerelését. Az ikonikus fekete-kék csíkos Inter mez!

Ezután 10:00-kor pár szóban megnyitottuk az eseményt, és elkezdődtek az edzések. Rengeteg ügyes játékost láthattunk, ami nagy örömünkre szolgált, ráadásul nem csak ügyesek, rendkívül lelkesek is voltak a srácok!

11:30-kor aztán véget értek az edzések. Csapatos fotózkodás, majd jött a várva várt sorsolás! A résztvevők közül két szerencsés nyertest sorsoltunk ki, akik az Inter felnőtt “A” csapata által dedikált relikviákkal lettek gazdagabbak!

Nyílt Nap az Inter Academy Hungarynál
Próbajáték és Felvételi az INTER Academy Budapesti Csapatánál

HA ERRŐL MOST LEMARADTÁL, DE LEGKÖZELEBB NEM AKARSZ, ILLETVE ÉRDEKELNEK AZ INTER ACADEMY HUNGARY HÍREI, ESETLEG VOLTÁL MOST, ÉS JÖNNÉL LEGKÖZELEBB IS, IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE, ÉS GARANTÁLJUK, HOGY SEMMI FONTOSRÓL NEM FOGSZ LEMARADNI! :)

Ne aggódj, megígérjük, hogy adataidat nem adjuk át harmadik fél számára, és nem fogsz tolakodó, vagy teljesen más témát érintő leveleket kapni! :)


TOVÁBBI KÉPEK

Erdélyi Barnabás