Távedzéseket tart mától az INTER Academy Szent Pál Hungary

Otthon elvégezhető feladatokat küldenek a játékosok számára az INTER Academy edzői a rendkívüli helyzetben. A cél, hogy az edzések felfüggesztésének ideje alatt se essenek ki a gyermekek a ritmusból.

“Edzőinkkel olyan gyakorlatokat dolgozunk ki amelyek a kertes ház udvarán és adott esetben egy panel vagy társas házban is elvégezhetőek.” - mondta el Selmeczi György szakosztályvezető.

A gyerekek számára az erősítő, stabilizációs, labdás és futó feladatokat rövid videók formájában korosztályokra bontva készítik el az edzők. A kapusok külön feladatsort kapnak.

Nyilván ezek a feladatok csak szinten tartáshoz elegendők, de az INTER Academy magyar edzői remélik, hogy a gyermekek számára segítenek kizökkeni a jelenlegi rendkívüli helyzet megpróbáltatásaiból.

A rövid téli szünet végeztével február végén érkezett volna vissza Milánóból Gianluca Chierici az INTER Academy Szent Pál állandóan Magyarországon tartózkodó edzője. Az INTER Academy és a Szent Pál akkori döntése alapján azonban elővigyázatosságból elhalasztották az utazást. Az edzővel folyamatos a kapcsolat és Olaszországból irányítja az itt folyó szakmai munkát.

András Longauer